2års Bryllupsdag

Det er stadig ikke blevet kedeligt at holde bryllupsdag. 2 bryllupsdage er kommet og gået og jeg kan slet ikke forestille mig, at det skal blive ligemeget at fejre vores årsdag, og at dagen skal komme og gå uden romantik. 

Det der var det vigtigste for mig var ikke vinen, sushi eller det at vi rent faktisk havde en date uden børn, men at min mand stadig kigger på mig så forelsket. Jeg er den eneste i verden for ham. Hans øjne siger at jeg er hans eneste ene. Jeg har det på samme måde med ham. 

Vi hentede sushi og tog ned til vandet, hvor vi kunne sidde uforstyrret og snakke og nyde lidt mad og et glas vin. Det var en mandag, så vi havde ikke planlagt noget vildt, bare det at være sammen. Det var så hyggeligt og vi kunne jo selvfølgelig ikke lade være med at tale om vores tid som kærester og vores fantastiske bryllup og også om vores 1. bryllupsdag. Ikke at vi har brug for at få ekstra gnist i vores forhold, men jeg synes simpelthen det er så dejligt at minde hinanden om, da vi fandt sammen, og hvorfor det er, vi bare virker. 

Fordi vores børn til næste bryllupsdag jo er større og derfor bedre kan blive passet i længere tid, havde vi en plan om at holde vores næste bryllupsdag i udlandet eller på hotel, men nu må vi lige se, hvordan verdenssituationen ser ud til den tid. Det kan være det i stedet bliver tid sammen alene, og nogle små hyggelige gaver. 

Jeg håber i derude finder dejlige måder at fejre bryllupsdage og kærligheden på. 


Ældre opslag Nyere opslag


Kommenter

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort