Brudeparret Madeleine & Jonathan - Rykker Brylluppet pga Corona

Brud Bryllup bryllupsplanlægning corona coronabryllup Den store dag drømmebryllup fest forlovelse forlovet Gom Inspiration kærlighed planlægning rykkerbrylluppet sammenhold weddingplanning

Madeleine og Jonathan ❤️ har været sammen i 8 år og skulle have været gift 12. september 2020. De er mega fan af rødvin, går meget op i lækker mad og drinks og elsker at rejse især til London, og så er de meget sociale.
Jonathan har arbejdet som soldat i Den kongelige livgarde og har været udsendt 3 gange - Afghanistan 2012, Kosovo 2015 og Irak 2016. Efter første udsendelse endte de med at gå hvert til sit fordi, at det var svært at finde hinanden igen efter 6 måneders adskillelse. De holdte dog stadig kontakten og efter ca. 8 måneder, endte de sammen igen og siden da, har de holdt sammen og kæmpet sig igennem 2 udsendelser. 

 

Madeleine og Jonathans forhold på 2 linjer:

"Vi er gode til at være åbne, kommunikere sammen og støtte hinanden. Vi får hinanden til at grine og hygger os i hinandens selskab." 

Ny Bryllupsdato:
De har valgt at rykke brylluppet til 2021, datoen er endnu ikke fastlagt. Det har nemlig været en rigtig stor beslutning at rykke deres kærlighedsfest. 

Det smukke frieri:

Dato: 6. Sep. 2019 (3 dage før Madeleines fødselsdag)
"Vi havde aftalt at han hentede mig fra skole i København inden vi skulle ud og spise for at fejre min fødselsdag efterfulgt af en gåtur til Amalienborg. Det gjorde vi tit da han stod som vagt der. Det regnede, så vi gik en tur i Flying Tiger for at købe 2 paraplyer. Efter maden var jeg blevet rigtig træt, og jeg ville droppe gåturen og ville gerne bare hjem. Men han insisterede på den gåtur, så det gjorde vi. Vi nåede ikke langt før at hans paraply gik i stykker, så vi gik 2 under min paraply. Da vi nåede Amalienborg, gik vi ud mod vandet, og pludselig gav han mig høretelefoner i og spurgte om jeg kendte sangen. Det var Jason Derulo med Marry me. Jeg tænkte slet ikke over det, for vi hører tit musik sammen igennem høretelefoner, når vi går ude. Pludselig stopper han op, og beder mig om at stå stille, og holde paraplyen over os. Med Amalienborg i baggrunden og vandet og operahuset i foran os, gik han ned på knæ. Jeg var i chok og græd, at jeg ikke kunne få et ord ud og måtte nikke. Hele turen hjem spurgte jeg ham, om det virkelig var seriøst."

Måneder med nervøsitet: 

Coronasituationen har gjort, at nærmest intet er "som det plejer". Det er svært at regne med noget, og det skabte stor nervøsitet og usikkerhed for Madeleine og Jonathan. I flere måneder gik de begge med denne følelse i kroppen. 
"Vi blev kontaktet af flere og flere, der spurgte om det blev til noget, og det var irriterende for os at vi ikke kunne give et ordentligt svar. Det var begyndt at blive en stressfaktor for os frem for glæde. "
Madeleine fortæller hun sidder tilbage med blandede følelser. "Jeg er trist over vi ikke skal giftes i år alligevel, og vores fremtidige planer nu ser anderledes ud, men er helt vildt glad, fordi vi er afklaret og kan starte på ny med planlægningen."
De fortæller, at de nu glæder sig oprigtigt igen, hvor der er en sten der er løftet fra deres skuldre. 

"Vi vil ikke gå på kompromis, når vi bruger så mange penge, og vi har længe drømt om og snakket om, hvordan vi ønsker, det skal være. Vi vil ikke undvære kys og kram fra familie og venner, og vi var bange for at sidde tilbage efter brylluppet med en tom følelse" 

Tak fordi i deler

Vi ønsker Madeleine og Jonathan må få deres drømmebryllup, og at de får en fest med familie og venner på deres store dag. 

Ældre opslag Nyere opslag


Kommenter

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort