Bryllupstrends 2020/2021

borddækning Brud Brudepar Brudeparret Bryllup Bryllupsgave bryllupsgaver bryllupsplanlægning Bryllupsrejse corona coronabryllup Den store dag drømmebryllup fest forlovelse forlovet gaver Gom Honeymoon Inspiration konfetti kærlighed oppyntning planlægning rykkerbrylluppet sammenhold Vielsesport weddingplanning

Vi er i fuld gang med denne atypiske bryllupssæson, og det har gjort der er kommet nogle trends, hvor nogle af dem ser vi nok holde ved ind i 2021.

 

Brud på traditioner:

Der har altid været brudepar, der fravalgte de obligatoriske bryllupstraditioner, fordi de nødvendigvis ikke lige havde lyst til at have den slags fest, men i år ser vi det igen og igen hos de brudepar, der vælger at trodse Corona og stadig holde deres Bryllup på den planlagte dato. Især Kys på kinden, når bruden eller gommen forlader deres plads ved middagen, er svært i dennne tid uden at tænke på smitten. De fleste vælger derfor denne tradition fra pga af sikkerheden for brudeparret og gæsterne. 

Der er flere og flere brudepar der allerede i indbydelsen frabeder sig traditioner til deres kærlighedsfest f.eks. sange, taler, strømpeklip eller lignende. Det er utroligt smukt at det moderne brudepar tager og sætter deres personlige præg på deres fest, og skaber præcis det de har lyst til på deres store dag. 

Save the date:

Bliver mere og mere almindeligt, for at sikre at flere gæster kan komme til din fest. Mange sender en save the date ud 1år til 1,5år i forvejen, for at have mulighed for at kunne sende invitationerne ud, når der er mere specifik information til gæsterne, og ikke selv have lige så travlt med at få dem afsted som man ellers måske ville have. Det er en trend vi spår er kommet for at blive og til alles fordel. 

Photobooth:

Det er ikke noget nyt at have gode minder ved at se på fotos fra alle livets fester, men den helt store trend er at opstille en photobooth til din fest. Gerne tilhørende bagvæg og/eller ballonbue og sjove photoprops. Det er sjovt at tage billederne og gæsterne kan også selv få dem tilsendt, og har derfor billeder af dem selv fra din fest med det samme. 

Selfiecam.dk

Billede fra Selfiecam.dk s Instagramprofil

Køb Selfieramme og photoprops her!

Vielsesport:

Det tager ikke mange scrolls på pinterest eller instagram, når det kommer til bryllupper, før man ser smukke billeder med porte i alle former og materialer. Det er blevet super moderne, og er en trend vi ser fortsætte ind i 2021, og vi elsker det. 

Det er især også trenden med evighedsblomster, der bliver brugt her.

Blomster:

Evighedsblomster har taget deres indtog i Danmark. Du kan skabe både råt, smukt og feminint look med tørrede blomster. Især som vielsesport eller buketter på bordene eller i store vaser giver en smuk stemning til din fest. 

Eucalyptus er kæmpe stort til brylluper lige nu, og ikke nok med de giver en super smuk oppyntning, så dufter de himmelsk. 

 

Det Personlige:

Til alle salgs fester gør det sig faktisk gældende, at det personlige præg er vigtigt. 

Gaveæsker med valgfri skrift, hvor man kan putte lige det i, man ved brudeparret vil elske, og balloner med personlig skrift. 

Se gaveæsker herunder: 

Begge dele kan bestilles ved at skrive til os her: kontakt@marryme.dk

Gaveæskerne kan bestilles i flere str. 

 

Ikke mere Ris:

Det er blevet virkelig populært og utroligt smukt, at have alternativer til at kaste ris efter vielsen. 

Både konfetti og sæbebobler har taget deres indtog. Sæbebobler har været populært en del år nu, men konfetti har for alvor taget fat i de moderne brudepar. 

Køb sæbeboblerne her!

Køb hjertesæbeboblerne her!

Man kan få flere slags konfetti der er fremstillet af papir og kan bruges udendørs, da det ikke forurener og ikke behøver at blive samlet op. Man kan få både almindelig rund konfetti, men også formet som rosenblade i forskellige farver eller hvid sommerfugle konfetti. 

Når ikke vi har konfettien på lager, kan den hurtigt bestilles hos os her: kontakt@marryme.dk og du kan altid få vejledning til, hvor mange du skal købe for den ønskede effekt. 

Her er brugt 4stk sommerfuglekonfetti kanoner på 60cm 

 

Uanset hvordan man ser på det, så er den største trend i 2020, når det kommer til bryllupper: Styrke, kærlighed og sammenhold. 

De brudepar der har set corona udfordringerne i øjnene, og levet med det ekstra stres, og de bekymringer der kommer med det, har bare vist os andre, at de har hvad der skal til. Det er noget af det mest følsomme at planlægge et bryllup, en kærlighedsfest, og man forstår det måske ikke helt selv, før man prøver det. Det kan komme helt bag på en, hvor stor betydning, det faktisk har, når man endelig selv står i det. Så kæmpe respekt for alle de brudepar der har klaret 2020 ( Corona, Beslutninger, Ændrede planer, 5000 spørgsmål fra gæster etc) i stiv arm.

Altid kærlighed her fra Team Marry Me ❤️

 

 


Ældre opslag Nyere opslag


Kommenter

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort