Bryllupsmesse i Lokomotivværkstedet 2019

Bryllup.dk Bryllupsmesse bryllupsplanlægning Inspiration weddingplanning

Vi var så spændte på at se alle de smukke ting på messen arrangeret af Bryllup.dk. En hel dag med bryllup, kærlighed og tyl, så bliver det ikke bedre. Vi kommer ind i det smukke gamle lokomotivværksted, hvor der i kulisserne også står et gammelt lokomotiv. Det er en super fed rustik lokation. 

Der er 3 veje med stande med alt indenfor Bryllup, og der går ikke længe før vi har øje på det første glimmer og har smagt den første rosé. Det er allerede en fantastisk messe. 

Vi får booket den første tid til kjoleprøvning, da en af os jo skal GIFTES! Yeah. Så vi glæder os helt vildt til at besøge Von Barner Bride, hvor de har en af yndlingskjolerne.

  

Det kan være der er sneak peak i vores instagram story når det sker. 

Der er også booket tider hos Lilly og Nicolai Brudekjoler - yeah!

 

Næste stand er den helt fantastiske Le Petit Rosé , hvor vi først smager et glas bobler. Vi får os en snak med Janus om konceptet og ELSKER det. De kommer ud med deres fine Rosé fyldte campingvogn og serverer for dig gennem en luge i siden. 

  

Man kan booke dem til fri bar arrangement eller man betaler pr. glas, men det er jo helt fantastisk at få dem ud til en reception, fest eller andet. Jeg vil helt klart bruge fri bar muligheden. 

  

Man kan selv vælge farvetema til den pynt de udsmykker vognen med så det passer til netop din fest. 

 

Hvor cute er denne stand lige. PINK ALL OVER.

Disse 2 powerpiger hos By Cerise har de fedeste sammensætninger af produkter du kan leje og de hjælper dig med at arrangere din fest. De kan klare alt til at skabe den stemning du ønsker. 

Vi checker in hos Sugar Pilots Airline og kommer med på en overraskende flyvetur gennem lækre smage af bær og cocktails. Charlotte viser os hendes flotte slikkepinde som vi har glædet os til at se i virkeligheden.

De er simpelthen så smukke og vi er helt vildt imponeret over hvor flotte detaljerne er i virkeligheden. De SKAL opleves og smages. Hvorfor har jeg aldrig brugt slikkepinde som dekoration før?

  

 

For the groom!

Det er ikke svært at finde en masse lækre ting til Bruden eller parret sammen, men lidt sværere er det at finde en masse til gommen. Det er ikke fordi der er det store udvalg af produkter. Så er det godt at Mond of Copenhagen er med og viser de muligheder der er i at få et skræddersyet jakkesæt, hvor man kan få det helt klassiske eller også lave lidt sjov. De har de lækreste italienske metervarer, du kan vælge imellem til dit personlige suit.  

  

Grøn velour. What's not to love. 

Den længste kø var hele tiden hos Kagekompagniet for at smage deres lækre kager. Vi nåede til køen, men fik aldrig smagt den, fordi efterspørgslen var så stor. Til gengæld hørte vi den var virkelig lækker og hold nu op de så, så flotte ud. 

  

 

Der var 2x modeshow med tøj til både brud og gom. Det var vildt flot at se de forskellige kjoler i rampelyset, især dem med glimmer. Vi kan ikke gøre for det. Vi elsker bare glimmer. 

  

 

Cakes of Mine var en oplevelse. De havde en kage der ligenede en brudebuket, de var alle så flot lavet og fantasifulde. Hvis du vil have en WOW-kage der overrasker på flere måder, så er det helt sikkert det rette sted. De har flere kager, man kan se på deres hjemmeside og de er så flotte. 

  

  

Selvom man ikke kunne smage på udstillingen delte de lækre smagsprøver ud på deres kager, kagebund og kagecreme man evt kunne vælge til en bryllupskage. Så lækkert!

Det smukkeste bord!! Vi besøgte den smukke stand med Norbord der udlejer rustikke plankeborde, bænke, stole, lyskæder mm. til din fest. Bordene var dækket af A Table Story, som vi i forvejen kender og elsker. Du kan leje service og de leverer flot dækkede borde, i den stil der passer dig. De søde menuer af træ og de alt for cool cocktailpinde er lavet af Creative Wood. We are so drunk in love. 

  

 

Vi er så vilde med skiltene fra Helmer Design. Der er uendelige muligheder, både i materiale og udtryk. Der er mulighed for at gøre din fest helt særlig. 

  

Var det noget med en Champagnebar? Ja tak meget gerne. 

Bryllups Bartender havde også super fedt set-up og vi smagte på deres lækre Passion-love drinks. De var blevet placeret strategisk smukt ved siden af Drømmetyl, hvor du kan leje tyl og lyskæder til dit bryllup. Det bliver utroligt smuk når alt er beklædt med Bryllups feel. 

 

 

Vores fødder er så ømme, det har været en lang dag, men også virkelig sjov og der har været fyldt med romantik omkring os. Vi elsker bryllupsmesse. 

Vi glæder os helt vildt til vi selv skal være udstillere i Forum til Bryllupsmessen 18-19 Januar 2020.

 

 


Ældre opslag Nyere opslag


Kommenter

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort