Drømmebryllup here we come ❤️ Hovedbygningen på Sonnerupgaard Gods

Blomster borddækning Brud Brudepar Brudeparret Bryllup bryllupsplanlægning Den store dag drømmebryllup fest Gom Inspiration kærlighed oppyntning Vielsesport

Sonnerupgaard Gods er truely a dream location. Der er virkelig smukke omgivelser med både skov, marker, vandløb og søer samt det alt for smukke gamle "phototræ" hvor mange vælger at få taget et smukt Bryllupsbillede der både er Instagram værdigt og smukt at have på takkekort eller hængende i sit hjem som et smukt minde fra dette naturskønne sted. 


Foto: Marry Me

Når du vælger at holde din Bryllupsfest på Godsets Hovedbygning, så får du virkelig nogle smukke lokaler. Der er ankomst område til dine gæster hvor du kan have drinks til at skåle eller en lille buffet.

Foto: @_schmidt_photo

Der er et smukt lounge rum, både med plads til afslappe og hygge foran en marmorpejs, men også mulighed for et børnehjørne, hvis du har børn med til din fest. Rummet har vinduer der vender ud mod en smuk park med vandløb og træer som baggrund og udsigt til den store terrasse der går ud over vandet, hvor man både kan blive viet eller have borde og stole til eftermiddagshygge/reception. 


Foto: Marry Me


Foto: Marry Me


Foto: @_schmidt_photo


Foto: @_schmidt_photo

Denne samme udsigt får du også fra den smukke spisesal hvor gæsterne om aftenen kan nyde Bryllupsmiddagen, talerne og hvilke indslag der ellers måtte komme til dit Bryllup. Fra spisesalen kan du gå ud på haveterrassen der hæver sig over den smukke park. 

Hovedbygningen er ideel når din fest er ca 30-60 personer, der kan dog være plads til 70 personer hvis man vælger at spise ved langbord i spisesalen. På førstesalen er der værelser til dine overnattende gæster. 

De smukke lokaler er indrettet med elegante møbler og spisetolene er betrukket med det smukkeste stof i mørkeblå og guld. 


Foto: @_schmidt_photo

Hele settingen indbyder til elegance om det er så enkelt underspillet elegance eller fuldstændigt eventyrligt prinsessebryllup, så behøver du ikke lede længere.

Sonnerupgaard God bliver altid hurtigt booket og jeg forstår hvorfor. Der er så mange smukke rum og muligheder for at få jeres personlige dag med jeres personlige præg forhøjet til Gods niveau. 

Kontakt Sonnerupgaard Gods for spørgsmål og bookinger: info@sonnerupgaard.dk

Kærlighed Fra Team Marry Me ❤️


Ældre opslag Nyere opslag


Kommenter

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort