Forlovelsesfest

Brud Bryllup fest forlovelse forlovelsesfest forlovet Gom Inspiration oppyntning Ringballon

Du er blevet friet til. Frieriet var en fest i sig selv, men der er lang tid til brylluppet. Du er lykkelig, og kan ikke få armene ned. Forlovelsesfest - HERE I COME!

Efterhånden er der mange der vælger at fejre deres forlovelse med at samle "de unge" af vennerne til at mødes og feste. Det er også en rigtig god måde at møde vennernes nye kærester, så man har mødt dem inden selve bryllupsfesten. 

Ens gæster får også mulighed for at lære alle at kende lidt bedre og feste sammen udover polterabend. På polterabend er man som regel også kønsopdelt, så er den perfekte mulighed for at samle alle. 

En hyggelig ide er et old school polaroid kamera til at dokumentere festen. Det samler folk og er fedt at lave sjove billeder, man kan se med det samme. 

Det er super hyggeligt at sætte dem i en photobog og selv skrive kommentarer til for at forevige forlovelsesfesten, og man kan så bruge den efterfølgende til at indsætte billeder fra polterabend og bryllup, eller have en bog til hver. 

    

Der er så mange muligheder for at få alt med i Bryllupsoplevelsen. Det er bare med at finde ud af, hvad man har lyst til det skal være for en selv og så nyde det hele. 


Ældre opslag Nyere opslag


Kommenter

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort