Inspirationstur

Andersen Bakery Blomster borddækning Brud Brudekjole Bryllup Den store dag Florist Lars Jon Gom Inspiration Royal Copenhagen stel

Royal Copenhagen holdt i weekenden bryllupsevent i deres flagshipstore på strøget og vi lagde vejen forbi. 

Det er ikke svært at komme i den rette stemning til at se på bryllupsting, i vinduet står en flot stor bryllupskage og lige når vi kommer ind ad døren står et flot dækket bord til bryllupsmiddagen. Det er smukt, romatisk og elegant. 

 

Blomster

Der er sat vaser fyldt med blomster og grønt til at lave de flotteste dekorationer og buketter ved Florist Lars Jon - Flower Studio. Det hele virker moderne og meget kvalitetsbevidst. Vi får os en snak og de er søde og gode til at finde ens personlige stil. Det bringer minder fra mit eget bryllup, da vi fik importeret den smukkeste Lars Jon hjerte dekoration hele vejen til Toscana i min mors håndbagage. 

Borddækning

A Table Story har dækket smukke borde med forskellige looks, alle sammen til det eksklusive bryllup. Hos A Table Story kan du leje service, due, lysestager og vaser for det komplette Bryllupslook og de tilbyder nu også blomster til det perfekte bord.

Kage

En af de lækreste smagsprøver jeg nogensinde har fået var en kage fra Andersen Bakery med yuzo. Frisk og lækker i forårsvarmen. 

 

En smuk traditionel Bryllupskage til en stor Bryllupsfest

 

Sparkling Tea

Smagsprøver fra Copenhagen Sparkling Tea. Det geniale ved deres drikke er at de forskellige smage både fåes med alkohol og i alkoholfrie versioner. Så kan alle til dit bryllup, forlovelsesfest eller polterabend nyde en lækker velkomstdrink eller desertvin også selvom de ikke drikker alkohol. Sparkling Tea er et lækkert alternativ til andre hedvine og velkomstdrikke for alle men især for te entutiasten.

 

Kjolen 

Jesper Høvring himself er mødt op det kribler for at røre ved de 2 smukke kjoler der står i lokalet. Den ene med perler over det hele og den anden med særligt smukke sommerfugle detaljer. Jeg får bare med det samme lyst til at bestille en prøve, selvom jeg ikke har brug for en ny kjole.  


Ældre opslag Nyere opslag


Kommenter

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort