Mød Brudeparret: 10 hurtige til Sophia og Mathias.

 

Hvor længe har i kendt hinanden? 

Vi har kendt hinanden 2 år. Vi havde kun mødt hinanden et par gange før vi fandt sammen.

 

Hvornår blev i forlovet?

Mathias friede første gang i soveværelset 4 måneder efter vi havde mødt hinanden.

 

Hvem friede og hvordan?

Mathias ville gerne gøre det ordentligt, så han sparede op og friede igen med ring et år senere i Spanien. Han havde lavet brunch og gemte ringen under en skål, bar mig fra sengen og ud til den varme gårdhave.

 

Hvornår skal i giftes?

Vi skal giftes den 6. juni 2020.

 

Hvad kan i bedst lide ved den anden?

Sohia: Hans evne til altid at ville hygge og værne om mig. Hans store rummelighed og tålmodighed, især når jeg har dårlige dage, er han specielt god. Hans styrke. 

Mathias: Hendes omsorg. Den tanke at hun gerne vil være der for alle, også selvom hun ikke altid har mentalt overskud. Hun er altid klar til at hjælpe andre. Hendes humor. Hendes kreativitet.

 

Hvad er det sjoveste ved at planlægge et Bryllup?

Jeg elsker alt det kreative ved brylluppet, siden jeg har lavet en del af pyntet selv. Jeg er også glad for at koordineringen. Mathias synes det sjoveste var at køre ud og se på location, hvor han kunne forestille sig os to blive gift de forskellige steder.

 

Hvad glæder i jer mest til?

Sophia glæder sig mest til vielsen. Mathias glæder sig mest til bryllupsrejsen.

 

Bridezilla eller chillzilla?

Sohia: Mathias er nogle gange for meget chill. Mathias vil ikke lave fejl.

Mathias: Sophia er meget målrettet og ved hvad hun vil have.

 

Stort eller lille bryllup?

Vi har inviteret 90, og det er mange flere end vi begge ønsker. Vi ønsker begge et lille bryllup, men det er svært i den kultur jeg er vokset op i. (Jeg er fra Iran.) Der er der en del forventninger man skal møde. 

 

Påvirker Corona virus jeres bryllupsplanlægning? 

Der er en mulighed for at vi måske bliver nødt til at rykke brylluppet på grund af virusen. Det er ikke sjovt, ikke at kunne kramme, kysse og danse uden bekymring for smitte, og så er der nok mange der slet ikke dukker op. Det er meningen det skal være en glædelig stund, så hellere vente end at blive skuffet. Ingen ved hvad der kommer til at ske, så vi fortsætter med at planlægge, og så undgår vi at binde os til flere aftaler. Vi har talt med catering firmaet og de er heldigvis villige til at rykke datoen hvis virusen stadig er meget spredt, så vi ikke mister vores penge. 

 

 


Ældre opslag Nyere opslag


Kommenter

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort