Mød Brudeparret Louise og Morten

borddækning Brud Bryllup bryllupsplanlægning corona coronabryllup Den store dag drømmebryllup fest forlovelse forlovet Gom Inspiration kærlighed oppyntning planlægning rykkerbrylluppet sammenhold weddingplanning

Vi har snakket med Brudeparret Louise og Morten ❤️, de har rykket deres Bryllup pga. Corona og de har allerede booket en ny dato for deres Bryllup i 2021.

Louise og Morten får smilet frem på vores læber. Der er fyldt med kreativitet og glæde omkring deres Bryllup og deres liv sammen. 

 

Hvor længe har i været sammen?

Vi har været sammen i 7 - snart 8år. Vi mødtes til en fælles vens 25års fødselsdag og vi fladt pladask for hinanden. Der er en lille aldersforskel på 7 år men det gør ingen forskel for kærligheden. 

 

Hvordan vil i beskrive jeres forhold?

Vi er sådan lidt Hr. og Fru. Danmark. Vi er dybt forskellige, men trods det har vi alligevel formået at skabe den dejligste familie med plads til hinanden. Vi har købt og solgt hus, renoveret et gammelt 70'er hus, og nu er der 2 dejlige børn der løber rundt herhjemme. 

 

Hvad sætter i mest pris på ved hinanden?

Vi sætter pris på ærligheden og kærligheden imellem os. 

Louise: Jeg sætter pris på Mortens humor. Han kan ALTID få mig til at grine. 
Morten: Jeg er vild med Louises kærlige og overskuelige væsen, der har kærlighed til vores familie der overskygger alt andet. 

Som par har vi plads til hinanden og vores børn, men er super gode til at prioritere at få passet venner, hobbyer og sport ved siden af.

 

Det store spørgsmål! Hvordan blev der Friet?

Morten friede 15/8-19 på Kreta. 

Han havde været ude og løbe om morgenen og insisterede på en lille gåtur ned til en lille havn, han havde set. Da vi kom frem spurgte han en lokal mand om han ville tage et familiebillede af os. I samme øjeblik manden begyndte at knipse billeder, gik Morten og vores søn på knæ og friede. 

Jeg sagde JA!

 

Hvilke tanker har i gjort jer?
-hvad var det der gjorde at i tog beslutningen om at rykke jeres Bryllup?

Vi vil ikke gå på kompromis med noget og vil ikke stå og spørge os selv efter et bryllup om det havde været bedre uden Corona!
Vil gæsterne feste mere uden Corona?
Vil de overhovedet møde op? 
Tankerne og bekymringerne har være mange undervejs.

 

Hvordan er jeres Drømmebryllup?

Vi har inviteret 80 mennesker til reception og Bryllup i haven.

Receptionen er på vores terrasse med bryllupskage, candybar, jukebox, fadøl og drinks, så vi krydser fingrer for godt vejr. 

Festen skal holdes i et stort telt, som vi pynter op med tyl, lysekroner, runde borde og levende lys, så det får den helt rigtige bryllupsstemning. 
Vi har lejet en kok som kommer og laver 4 retters tallerkenanretning og så senere kommer der live musik og spiller op til dans. 

 

Vi var mere end klar til vores store dag, men mon ikke der kommer flere ideer frem når vi har et helt år mere til at planlægge i. 

Morten har lavet en ginbar og en candybar og skilte til brylluppet indtilvidere, så er sikker på han finder på flere ting i den lange ventetid. 

 

Vi ønsker Louise og Morten stort tillykke og håber de får deres drømmebryllup og hvor lyder det dog bare romantisk og hyggelidt. Vi gad godt med til den fest. 


Ældre opslag Nyere opslag


Kommenter

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort