Mød Brudeparret Nynne og Jonas ❤️

Brud Brudepar Brudeparret Bryllup bryllupsplanlægning corona Den store dag drømmebryllup forlovelse forlovet Gom Inspiration kærlighed planlægning weddingplanning

På ægte corona stil har jeg sendt nogle spørgsmål til Nynne og Jonas. Nynne er fra samme lille by som mig, og det var helt fantastisk, da jeg så at hun skulle giftes. Nynne er allerede en flittig bruger af vores webshop 🙏 og det var helt naturligt at hende og Jonas skulle være med på Marry Me bloggen ❤️

De har efter 10 år stadig en gnist der bare gør deres kærlighed ekstra sød at høre om. 

Hvor længe har i kendt hinanden?

Vi har kendt hinanden fra starten af 2008. Vi begyndte at kysse i slutningen af 2009 og blev kærester i 2010.

Hvor mødte I hinanden?

Vi var kollegaer i Børnehaven Nyrup.

Hvornår blev i forlovet?

Torsdag den 9. Maj 2018

Hvem friede og hvordan?

Det var Jonas der friede en ganske almindelig torsdag aften.
Nynne: Jeg var ved at gøre bad klar til vores søn og så kaldte Jonas fra køkkenet. Da jeg kom ind sad både Jonas og Wilde (vores søn) ved bordet og jeg fik besked på at sætte mig. Jonas rejste sig og til trods for hold i ryggen kom han ned på knæ og spurgte så “Vil du gifte dig med mig?”. Jeg tuede imens jeg fik ringen på, krammede og kyssede Jonas og svarede så “Ja!”

Hvornår skal I giftes?

Lørdag den 14. August 2021.

Hvad kan I bedst lide ved den anden?

Nynne: Jeg kan bedst lide Jonas øjne, smil, helt klart hans læber, hans humor, hans selvsikkerhed, hans tålmodighed og positive tilgang. Og så uden tvivl det, at han stadig kan gøre mig blød i knæene når han kysse mig, selvom vi har været sammen i over 10 år.
Jonas: Jeg kan lide alt ved hende og det er kun blevet endnu bedre efter vi har fået vores søn. Hendes smil og når hun tager en flot kjole på, ja så er jeg solgt.

Hvad er det sjoveste ved at planlægge bryllup?

Jonas: Det sjoveste ved at planlægge vores bryllup var nok at være med til at designe vores unikke vielses ringe.

Hvad glæder I jer mest til?

Nynne: Jeg glæder mig mest til at se Jonas ansigtsudtryk når kirkedørerne går op. Og så glæder jeg mig til taler, sange og alle bryllupstraditionerne.
Jonas: At blive gift og fejre det med dem man holder af.

Bridezilla eller chillzilla?

Nynne: Jeg var ved at blive lidt Bridezilla inden vi valgte at rykke brylluppet, men det tror jeg ligeså meget var usikkerheden omkring hvordan Corona ville påvirke vores bryllup. Da vi tog beslutningen om at rykke det, blev jeg straks Chillzilla.

Påvirker corona jeres bryllupsplanlægning?

Ja, vi skulle have været gift 1. August 2020, men har valgt at rykke det et år frem pga. Corona. Vi vil ikke have et bryllup med restriktioner, vi vil have vores drømmebryllup.

Stort eller lille bryllup? 

Vi vil kalde det mellem, vi har inviteret 50 til om aftenen, men regner med omkring 70-80 til receptionen.

 

Stort tillykke til Nynne og Jonas. Det er så hyggeligt at læse om jeres kærlighed. 

❤️ Line fra Team Marry Me


Ældre opslag


Kommenter

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort