Smuk Lokation - Sonnerupgaard Gods

Jeg har længe drømt om at besøge det smukke Gods. Jeg havde sommerfugle i maven flere gange på turen fra københavn til Hvalsø. Man kører langs marker, bugtede veje, i alleer og gennem hyggelige landsbyer. Alt sammen imens forventningens glæde stiger, og jeg får tanken om hvis man skulle giftes der og var på vej lige nu. 

  

Sonnerupgaard Gods har de mest romantiske omgivelser, man kan forstille sig, og der er mulighed for at holde en fantastisk bryllupsfest med flere forskellige stile. Når man går rundt mellem bygningerne, er der ikke andet end smukke kik til marker, søer, parker og det gamle gods. 

   

Godset giver den mest fantastiske setting for både vielse og fest. Det er muligt at blive viet både inde og ude, eller først at ankomme til godset efter vielsen. Der er mulighed for både at holde fest i telt, lade, stald og herskabslokaler. Så om du er til rustikt eller elegant, havefest eller indedørs så er der muligheden her. 

Jeg er fyldt med god stemning, inspiration og glæde ved at besøge Godset og blive vist rundt af Johanne. Jeg var der ca 1,5 time men har allerede lyst til at tage tilbage dertil. 

Vil du gerne se og vide mere, så følg med her når jeg laver indlæg om de forskellige lokaler og muligheder eller kontakt Sonnerupgaard Gods. 

Sonnerupgaard Gods
Tølløsevej 53
4330 Hvalsø
+45 46 40 95 31
info@sonnerupgaard.dk
www.sonnerupgaard.dk

 

  

 


Ældre opslag Nyere opslag


  • Sonnerupgaard Gods

    Tusind tak for besøget her på godset! Vi sætter stor pris på alle de søde ord :)

    - Johanne


Kommenter

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort