That Bridal Feeling

Brud Brudekjole Bryllup bryllupsplanlægning Den store dag Drømmekjolen fest forlovelse forlovelsesfest forlovet Gom weddingplanning

Før man bliver forlovet har man måske en drøm om et bryllup. 

Det som jeg selv har oplevet og dem jeg kender der er blevet gift har oplevet er, at man ved ikke, hvordan det er, før man selv står der. For når man står der med den rigtige partner der frier til en, er det den vildeste følelse og dream come true.

Det er vildt så mange timer man bruger på pinterest og instagram og mit feed er stadig fyldt med tyl og kjoler over 2 år efter. Jeg tænker tilbage på min forlovelse - den søde ventetid med smil på læben. Jeg elskede det. Jeg skulle giftes. Det var så fedt. Jeg elskede at udnytte, at det var once in a lifetime jeg skulle være bruden, og elskede at finde de ting der gjorde at min Bridal Feeling blev lidt stærkere. Jeg havde badekåbe, bikini - der var pool, hvor vi blev gift. Jeg købte gaver til mine 5 brudepiger, jeg sov i en natkjole fyldt med forlovelsesringe. Jeg kunne ikke få nok bridal tilbehør. Jeg begyndte sjovt nok at gå mere i den upraktiske farve Hvid. Jeg elskede at planlægge mit bryllup selv. Jeg var J-Lo der ikke stjal gommen - Han var kommet helt af sig selv. Det var så fedt. Jeg følte mig som mig men bare EKSTRA.

That Bridal feel var lige mig. Jeg var høj på kærlighed. Say yes to the dress var pludselig mere end bare en drøm. Jeg så det hele tiden og jeg ELSKER Randy. What a god. Det var så fedt at se min Mark Zunini drømmekjole på tv og så finde en i virkeligheden, der var ca 6x billigere, og kilder fortæller mig, at min var flottere. Enten er det sandt, eller også er det bare nogle virkelig gode personer, jeg har i mit liv, der kunne finde ud af at tage hensyn til, at jeg elsker min kjole. Jeg elsker min kjole så meget, at den aldrig bliver solgt igen. Den hænger i skabet men ikke længe af gangen. Jeg tager den stadig tit på og den er fantastisk. Elsker den SÅ meget. 

Foto: Lillian West Homepage

Det er lidt utroligt , så fedt det er, bare at være forlovet, for det er det bedste jeg ved at være gift med verdens bedste mand. Første gang er ikke sidste gang vi bliver gift. Vi er vilde med det, og jeg glæder mig til, vi skal planlægge vores næste bryllup og fornye vores løfter, som man kalder det, og jeg skal være bruden igen. Måske når vi har været gift i 5 år, eller er det for hurtigt? NEJ vel :D


Ældre opslag Nyere opslag


Kommenter

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort