Velkommen til Marry Me

Brud Bryllup Gom Inspiration

Vi er 2 søstre der brænder for kærlighed, romance, den store dag, ægteskabet og alt det der følger med. Vi har startet Marry Me, fordi vi gerne vil bidrage til din kærlighedsfest. Du kan finde de ting du skal bruge før, under og måske efter dit bryllup på vores website.

Lige siden vi var små har vi drømt om vores store dag med Mr. Right. Min bedste veninde og jeg legede bryllup med Barbiedukkerne, og det var altid selve ceremonien og kjolen der talte dengang. Nu er der frieriet, den søde ventetid med planlægning, shopping, finde den perfekte kjole, polterabend og dagene inden brylluppet. Der er location, mad, tema, musik og meget, meget mere. 

Jeg er blevet gift, men jeg kan stadig ikke få nok af Wedding romance. Jeg elsker det. Jeg elsker at være til bryllup og opleve andres kærlighedsfester. Nu skal min Marry Me partner også giftes, og vi er allerede i fuld Wedding Mode. Der er gang i den helt store planlægning til næste års Boheme bryllup. 

Det og mit bryllyp vil i høre meget mere på Marry Me’s blog. Her vil der også være inspiration, anbefalinger og helt sikkert nogle kagesmagninger. 

 

Velkommen til Marry Me, vi håber du vil følge med. 


Nyere opslag


  • MartinthiNs

    It is very nice to read your site, thank you very much for your work, it’s great!


Kommenter

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort