CoLab: Dæk Op + Marry Me

Vi har startet et fantastisk samarbejde med Dæk Op. 
CoLab Dæk Op + Marry Me er produkter specielt designet og fremstillet til dig. Vi finder og designer produkter til forlovede, brudepar eller ægtepar. 

Mød Dæk Op 

Mød Sofie og Theis der har startet denne fantastiske virksomhed der producerer og leverer lækre produkter til alle livets begivenheder. 

Deres produkt portefølje indeholder bla. skilte, bordkort, drinkspinde, caketoppers og meget meget mere. Besøg dem her: www.daekop.dk

Sofie, der designansvarlig i Dæk Op, er en drøm at arbejde sammen med. Når vi kommer med en ide om noget, ved Sofie præcis, hvordan hun skal lave produktet, og hun kommer med designforslag og korrigeringer der passer til lige præcis det produkt. Sofie er kreativ og hendes design er altid æstetisk udtænkte. 
Vi har Dæk Op + Marry Me lykønskningskort, der udelukkende er os der har kastet en opgave op i luften til Sofie, og hun leverer ikke bare, hun laver de fineste designs og tekster, og har designet kort vi bliver glade af at se på.

Hos Dæk Op leverer de altid den bedste service til deres kunder, og når du køber et Dæk Op + Marry Me produkt bliver det produceret specielt til dig og sendt fra produktionen hos Dæk Op.

Læs om Dæk op på deres hjemmeside www.daekop.dk