Handelsbetingelser

Når du handler hos

Marry Me Aps
Envadvej 1 
2650 Hvidovre
CVR. 40597522

Betaling

Du kan betale med Paypal, Visa/Dankort, Mastercard og American Express. Priserne er i DKK og priserne er inkl. 25% moms. Dit køb trækkes på kortet, når varerne sendes fra Marry Me.

 

Ordre og levering

Du vil modtage en ordrebekræftelse på email, når købet er gennemført, og vi glæder os til at pakke og sende dine varer. Der er 1-3 dages levering i Danmark. 
Leveringsomkostningerne er kr. 40,- 
For bestillinger over på kr. 500,- er leveringgebyret kr. 0,-

Returnering

Sendes til: 

Marry Me Aps
Envadvej 1 
2650 Hvidovre

Mrk. Retur

Ønsker du at returnere en eller flere varer, skal vi have din henvendelse på email retur@marryme.dk senest 14dage fra leveringen. Derefter skal vi modtage returvarerne så hurtigt som muligt derefter.
Vi fører pengene retur så snart vi modtager varerne hos Marry Me Aps.
Når du returnerer varer hæfter du for varernes tilstand fra leveringstidspunktet indtil de ankommer retur. Varen skal være i ubrugt, i uændret stand og i originalemballagen. Vi forbeholder os ret til at afvise returvarer, der ikke lever op til dette og beløbet vil derfor ikke tilbagebetales. 

 

Behandling af personlige oplysninger

Marry Me Aps bruger dine personlige data til betaling, forsendelse, brugeroprettelse. Vi videregiver dine data internt til disse formål og til betroede tredjeparter når varens skal faktureres og sendes. Data kan videregives til myndigheder i forbindelse med misbrug. Læs mere om GDPR her!